Fly away
Home About Stuffs Twitter Follow Dash

Quotes


Everybody is IMPERFECT
People make mistakes but just forgive them :)

tagboard

Say no to harsh word :)
Just click 'Go' 1 time. Thanks

Credits

© Template design by Adila. Thanks for Base Code and Cursor by Atiqah.
Freebies cursor EXO full
• Saturday, February 03, 2018 • 0 comments



Assalamualaikum & hi guys,

Harini rasa mcm rajin sangat nak buat cursor sebab maybe senang hehe. Kalau yang complicated punya, kena lah practice lama sikit kan.

Cursor ni semua group EXO tau. Ala group kpop tu hehe. If korang nak buat nama korang pon boleh request kat Yun //tukar tukar panggilan sendiri kat blog XD sebab rasa mcm dah matang sikit, so guna nama jelah nak bahasakan diri kat blog ni ;p

Btw, if korang rasa nak request tu boleh request kat ask.fm ni tau.

You can use it since it is freebies but don't forget to credit it as mine okay ? :D













0 Comments:

Post a Comment