Fly away
Home About Stuffs Twitter Follow Dash

Quotes


Everybody is IMPERFECT
People make mistakes but just forgive them :)

tagboard

Say no to harsh word :)
Just click 'Go' 1 time. Thanks

Credits

© Template design by Adila. Thanks for Base Code and Cursor by Atiqah.
Ilmu
• Monday, November 18, 2013 • 0 comments



Assalamualaikum,

Lama tak update. Lama gilaaaaaa. Hahaha, memandangkan sekarang ni free nak update, so update jela. Tadi exam math, ada susah, ada senang. Macam tak caye je SPM. Hmm, taknak habis sekolah, tapi taknak sekolah. #Eh haha. Will miss the school. Got a lots of memories :/ macam mana lah kan akan datang nanti.

SPM ni sebenarnya senang bagi orang belajar bersungguh-sungguh dan susah bagi orang yang tak belajar #SeriousTalk tau. Hope korang yang belum lepas SPM tu, belajar lah betul betul. Even SPM ni maybe tak penting SANGAT tapi penting untuk menentukan kita masuk U mane, kolej mane, poli mane. Faham? Hehe, good lah kalau faham.

Kalau boleh belajar jangan sebab nak lulus exam je, ramai yang macam tu termasuk saya, haha. Tapi insyaAllah belum terlambat nak betulkan niat. Menuntut ilmu itu WAJIB, kalau tak tuntut DOSA tau. Dan senang senang je orang akan perbodohkan kita kalau kita takde ilmu.

Maybe sampai sini je. Malas nak type. Byebye


0 Comments:

Post a Comment


|