Fly away
Home About Stuffs Twitter Follow Dash

Quotes


Everybody is IMPERFECT
People make mistakes but just forgive them :)

tagboard

Say no to harsh word :)
Just click 'Go' 1 time. Thanks

Credits

© Template design by Adila. Thanks for Base Code and Cursor by Atiqah.
Heroine
• Thursday, May 17, 2012 • 0 comments



Assalamualaikum..

Seriously, mesti pelik kalau baca cite nie tapi it's fact. Hehe.. Petang tadi, tengah duduk2 tengok tv tiba2 makcik yang duduk sebelah pintu bilik ada perasan something. Ok, something~ hoho. Rupanya, L I P A S . Sangat geli dengan lipas. Ape lagii, terjerit la + lari. Huh, seram deh. Nasibbaik ada heroine yang selamatkan. Nenek saya. Hahaha. Memang kelakar masa tu. Nenek main amik je lipas tu then buang dalam tong sampah. Mungkin bagi korang 'alah, setakat lipas.. ape ade hal. binatang tu kecik, aku besar, pijak je dah mati' tapi lain bagi saya, sahabat saya n orang2 yang geli dengan lipas. Memang geli gila la kan. Huh, gila2. Hehe.. but seriously funny ^^


0 Comments:

Post a Comment


|